"Amit tapasztalsz, érzesz és tanulsz,
Évmilliókra lesz tulajdonod. "

-Madách Imre: Az ember tragédiája

 

<<  December 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
1011121316
1819
      

 

Ökoiskola

 

http://tehetseg.hu

diákönkormányzatunk honlapja

Nyári színház Budakeszin, boldog Apor Vilmos életéről


Báró Apor Vilmos, Győr hős lelkű püspöke példát mutatott önfeláldozó hitből és hazaszeretetből, amikor "életét adta juhaiért": a szovjet katonák elől a püspöki rezidenciára menekített nőkért.

Június 8., 9. és 10-én  Ungváry Zsolt: "A Boldog" című színműve  jelent majd felejthetetlen élményt azoknak, akik kíváncsiak, milyen erő lakik egy igaz emberben, aki hűséges marad hivatásához a legnehezebb helyzetben is. Élőzene, látványszínház, lelki élmény vár a nézőkre a makkosmáriai kegytemplom kertjében.

A produkció újabb szép példája Budakeszi ökumenikus szellemiségének, hiszen a színmű rendezője és főszereplője Lázár Csaba, aki a Protestáns Újságírók Szövetségének tagjaként a Magyar Katolikus Rádió főbemondója, és élőzenei közreműködő a Zákányi Zsolt Református Vegyeskar is.  Ahogy városunkban immár hagyománnyá vált, most is hivatásos színészek játszanak együtt budakeszi tehetségekkel.

Az előadás költségeit a jegyárból fedezzük. Kérjük, segítsék a produkció létrejöttét a jegyek mielőbbi megvásárlásával. A jegyek már kaphatóak a Budakeszi Városházán Bakács Bernadett alpolgármesternél, az Erkel Ferenc Művelődési Központban és a jegy.hu-n .


Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/244230792790871/

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/mezei.egyesulet/

A Budakeszi Templomkert Színház oldala: https://www.facebook.com/budakeszi.kovelprodukcio

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/a-boldog-93145

Regisztrált tehetségpont

 

 

a mai ebéd:

- Legényfogó leves
- Ízes bukta
- Narancs
(*glutén,tejtermék,tojás)