"Csak addig vagyunk szigorúak mások iránt,
míg magunkat nem ismerjük."

-Eötvös József

 

<<  Szeptember 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
202122232526
2728   

 

Ökoiskola

 

http://tehetseg.hu

Újra ping-pong Budakeszin!


A nyáron bejegyzett Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület szeptembertől edzésekkel is megkezdi működését. Pósfai Gábor, korábbi budakeszi lakos és aktív asztaliteniszező, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy kezdetben heti két alkalommal lehet majd szervezett keretek között pingpongozni a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium alagsori tornatermében.
Hétfőn és csütörtökön 16-18 óráig a gyermekek és fiatalok számára Bátorfiné Demeter Erzsébet tartja majd az edzéseket. Ő korábban magyar bajnok, első osztályú válogatott volt, edző képesítéssel rendelkezik.

Az utóbbi 10 évben férjével Spanyolországban épített fel sport klubot,12 csapattal, egészen a Szuper Ligáig jutottak. Rengeteg gyermekkel foglalkozott. Most hazatérve nálunk kezdi újra edzői karrierjét. Felnőttek számára ugyanezen a két napon 18-19 óráig lesz lehetőség a sportolásra.
A pingpong olyan speciális sport, mely minden életkorban művelhető, fejleszti a figyelmet, a mozgáskoordinációt, a motorikus készségeket, íráskészséget, ritmus érzéket. Itt nincsenek előnyben sem a magas, sem az erős emberek, a reflex a döntő.  Szórakoztató, hamar sikerélményhez juttat, motivál. Észrevétlenül mozgatja át az egész testet. Jó hatással van a társas kapcsolatokra. Stressz oldó hatású.
A tanfolyamokra jelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, telefonon az önkormányzat számán: +36 23- 535-710/ 149 számon, Bakács Bernadettnél, illetve személyesen lehet az elérhetőség megadásával az önkormányzat ügyfélszolgálatán.
A tanfolyam szeptember 21-én 16 órakor tartja első edzését a Prohászka Ottokár Gimnázium alagsori tornatermében.  A szeptemberi órák térítésmentesek, de kérjük, előzetesen regisztráljanak az óra szervezése miatt.
Ha foglalkozás megnyeri tetszésüket, október 5-ig kell befizetni a következő havi költségtérítést: 6000Ft-ot. Ezzel véglegesítjük a jelentkezők helyét.
Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, egy alkalommal maximum 15 fő számára tartunk foglalkozást.

A népszerű éjszakai pingpong bajnokság időpontja szeptember 25. péntek és szeptember 26. szombat, 18 órától.  Helyszín: Széchenyi István Általános iskola tornaterme.(Budakeszi, Knáb János u. 60.)
Előzetes jelentkezéseket a fenti elérhetőségeken fogadunk, természetesen a helyszínen is lehet regisztrálni.

A felnőttektől 500Ft. regisztrációs díjat kérünk, ahogy a júniusi alkalommal is, melyet az egyesület eszközfejlesztésére fordítunk.
Mindenkit szeretettel várunk!

A jelentkezési lapok innen tölthetők le:


felnőttek részére:  gyermekek részére:

 

Bakács Bernadett